Overnachten

Rustieke Groepsaccommodatie

Op 15 stappen afstand van het Trefpunt vind je De Lindenhof.
De Lindenhof

Samen Genieten in een Oude Boerderij

Onze groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot ongeveer 17 personen, en bestaat uit verschilende kamers in een oude boerderij.

Zodra je binnenkomt vind je opgemaakte bedden, en kun je samen genieten van de gezamenlijke keuken en huiskamer. Hier kook je samen jullie diner, of speel je de hele avond gezelschapsspellen.

Buiten heb je een grote ruimte om samen rond een kampvuur te zitten of spelletjes te doen met uitzicht over het land van de baron. In de verte hoor je de schapen mekkeren en de koeien loeien. ‘s Ochtends zullen de vogels je wekken met een concert.

Onze ruimtes in De Lindenhof:

De Wei

De Wei

Woonkamer

Woonkamer

Graanschuur

Graanschuur

Tuin

Tuin

Badkamer

Badkamer

De Loft

De Loft

De Tuinkamer

De Tuinkamer

De Baron

De Baron

Bakhuuske

Bakhuuske

De Lindenhof

Onze groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot en met 17 personen. We hebben verschillende kamers over de oude boerderij verdeeld. Wij zorgen dat jullie bedden opgemaakt klaar staan.

In de keuken en de huiskamer kun je elkaar treffen voor spelletjes of om samen te eten. Buiten is veel ruimte om te spelen of om lekker te genieten van elkaar en uit te kijken over het landgoed van Baron De Weichs de Wenne van Geijsteren.

Je rust kan verstoord worden door voorbijtrekkende schapen of nieuwsgierige koeien. Ook het ochtendconcert van de vogels zal je niet ontgaan.

Praktische informatie:
5 slaapkamers
Buitenruimte van ruim 1500 vierkante meter
3 gedeelde badkamers met douche
4 gedeelde toiletruimtes